Начало Call center Проекти Новини Документи Клиенти Заявка за обслужване Фактури Калкулатор
ДИЗАЙН НАПРАВЕН ЗА ТЕБ | Wayne Helix
Scroll

Нивомерни системи FAFNIR

FAFNIR Sensors and Systems Safe Solutions for a Future Worth Living.

FAFNIR са специалисти в разработването и производството на сензори и системи за мониторинг и измерване нивото на флуиди в най-различни съдове. Ние предлагаме най-новите технологии в системите за управление на гориво и решения, които позволяват на нашите клиенти от петролната, химическата и фармацевтичната индустрии напълно да се уповават на нашите продукти. С нашите екологични системи всички ние се стремим да гарантираме, че бъдещето си струва да се изживее!


Нивомерни конзоли VISY

Нивомерни сонди VISY

Други сензори за бензиностанции

Индустриални сензори FAFNIR

VAPORIX - Система за мониторинг на изсмукването на бензинови пари Stage II


Нивомерни конзоли VISY


Нивомерни конзоли VISY

VISY GUI:

Конзола за наблюдение с touchscreen дисплей за настройки и справки. Притежава вграден принтер, възможност за свързване от 4 до 16 сонди, както и три различни вида сензори. Притежава порт за комуникация с POS система, порт за инсталиране на безжична връзка към сонди с безжична комуникация.


VISY COMMAND:

Конзола за комуникация със сонди и сензори. Отличен заместител на Visy GUI. Позволява комуникация с различни ЕСФП системи по предварително настроен комуникационен протокол. Конзолата притежава вградени функции за: -наличноти-ниво на гориво, вода и температура -доставки-начало, край, доставено количество, температура и др. -аларми Конмзолата притежава всички необходими функции за контрол на нивата и за покриване на изискванията на наредба 18. При монтиране на принтер данните могат да се разпечатат директно от бутон на принтера.


За изготвяне на ценова оферта, моля обърнете се към нашия търговски отдел!


Email: g.georgieva@softsystem.bg
Телефон: +359 877 577 756
Контактна форма: Натисни тук


Нивомерни сонди VISY


Нивомерни сонди VISY

VISY STICK :

Магнито - стриктивна сонда за измерване на ниво на вода, гориво и температура. Цифрова комуникация , до 0,1 мм. Гаранция -2 години от датата на монтаж. В цената са включени поплавъците.


За изготвяне на ценова оферта, моля обърнете се към нашия търговски отдел!


Email: g.georgieva@softsystem.bg
Телефон: +359 877 577 756
Контактна форма: Натисни тукФирми партньори: